ГРАЃАНИТЕ МАСОВНО СЕ ПРИКЛУЧИЈА НА МАРШОТ „Сведоштво за семејство“

1672

Во одбрана на семејните вредности пред црквата„ПресветаБогородица“.

Маршот Сведоштво за семејство“ од црквата „Пресвета Богородица“, кој го пердводеше митрополитот повардарски Агатангел беше масовно поддржан од народот кој се залага за зачувување на семејните вредности.

На плоштадот пред црквата веќе започна програмата, а народот во голем број излегува со поддршка и одбрана на семејните вредности.