Miss Internacionalno majšuži romani čhaj 2019 si ko thavdipa

1058

СП БТР Продукција како и секоја година така и оваа по 27 пат го организира традиционалниот Интернационален избор Мис на најубава Ромка 2019.
Оваа година тој ќе се одржи на 29 Јуни 2019 во Хотелот Континетал со почеток од 20 часот.
Организаторит секоја година се труди да направи навистина убава манифестација од културен и забавен карактер, така да и оваа година ќе има интересна содржина. Покрај музиката и танцот ќе има и други пригодни изненадувања и интересни награди за најубавите девојки.
Всушност листата на учеснички ќе се затвори во првата недела од месец јуни. Затоа СП БТР напоменува дека до 06 Јуни 2019 година е отворен конкурсот за кандидатките за оваа манифестација.
Сите заинтересирани кандидатки тоа можат да го сторат на е маил адресата [email protected] и во прилог да испратат своја фотографија и основни информации за нив (име, презиме, возраст и телефонски број за контакт)

SP BTR Produkcia sar sako berš agjaar akava da 27 ko niče tradicionalno organizirinela o Miss Internacionalno majšuži Romani Čhaj 2019 berš.

Akava berš o Miss ka ikerel pe ko 29 Juni 2019 ko hoteli Kontinetal ko Skopje taro 20 o časo. O organizatori sar sako berš kerel zori te ovel čače lačhi manifestacia taro kulturakoro thaj zabavno karakteri intersno programaja. Trujal i gili em i muzika ka ovel intersno momentia sar so si phursakia bašo o majšuže čhija.

I Lista taro kandidatke ka phanel pe ko avgo kurko e masekoske Juni . Odoleske o SP BTR panda jekh drom akcentirinela kaj sa o kandidatke soka sikaven interes te prijavinen pe šaj odova te keren sa dži ko 5 Juni akava berš. odova šaj keren le prekal e mail: [email protected] thaj sar dopheriba te den pire fotografie thaj fundavno inforamcie (anav, telefon konmtakt, berša thaj aver )

 

Hazri kerga: Roma Press lendo thar Roma Times