Amir Imeri jek taro šukar ikerde ko HIP HOP stili savo gilavena ki Germanijakirti čhib

1126

Amir Имери  со надимак Морпхеус, 18 бершенгоро тхај си бијандо ко Лудвигсзбург тхај џивдинела ки Германија.

Тој исто така е талентиран за поппинг игране(хип хоп)од големата желба за танцување се најде себеси и во музика кој го откри талентот  и за пеене.

Неговиот прв сингл кој ги освои срцата  на публиката  во Германија, исто така пошироко преку YouTube каналот.

Сега во овој момент ги ужива моментите на новата песна насловена ,,Im Modus” распеана и музицирана во стилот на Хип Хоп на Германски јазик.

Во иднина има план  да направи и свој  прв албум, а денес ви споделуваме спотот кој е направен на висок професионален стил – прилог на следниот лик..

Hazri kerga:Nedmedin A.